Пограти в GTA V з максимальною якістю зможуть тільки власники найсучаснішого РС

12 січня 2015

У мережі з'явилася нова інформація про те, наскільки вимогливою буде РС версія гри GTA V. Гравцям, можливо, буде потрібно саме передове обладнання, щоб запустити гру на максимальних налаштуваннях графіки.

Неофіційні вимоги РС версії Grand Theft Auto V встановлені на найвищому рівні на поточний момент. Але навіть користувачі сучасного обладнання, найімовірніше, не зможуть насолодитися максимальною якістю графіки.

Геймер під ніком Neon заявив, що не зміг утримати 60 кадрів в секунду на стабільному рівні навіть за допомогою відеокарти NVIDIA GTX 770 Lighting Edition з 2Гб пам'яті і з процесором Intel i5 3570K з чотирма ядрами, що працюють на частоті в 3,4 ГГц. На доказ своїх слів Neon опублікував два скріншота для порівняння якості налаштувань на низьких і високих установках графіки. Як виявилося, відмінності практично непомітні. І навіть на низьких налаштуваннях геймеру не вдалося отримати стабільних 60 кадрів в секнуд.

У грі, можливо, з'явиться обмеження на частоту кадрів, яке буде встановлено на позначку в 60 кадрів. За словами деяких джерел, незалежно від конфігурації комп'ютера, їм не вдалося подолати цей рівень. Як би там не було, Rockstar ніяк не прокоментувала цю інформацію.

В даний час геймери все ще чекають офіційної публікації системних вимог РС версії гри. Офіційна дата релізу Grand Theft Auto V на новій платформі і раніше призначена на 27 січня.

Ще статті
З Новим Роком 2024!
29 грудня 2023
1 січня 2024 - вихідний день!Нехай Новий Рік принесе Вам і Вашій родині мир, злагоду й безпеку. Нехай він буде роком перемоги у війні і здійснення всіх мрій. З Новим Роком!Зичимо Вам в Новому Році багато радості, щастя і успіху. Нехай Ваша родина буде здоровою і щасливою. Нехай війна закінчиться, а мир і гармонія запанують. З Новим Роком!
З Різдвом Христовим 2023! 25.12.23 - Вихідний!
23 грудня 2023
    Щиро Вас вітаємо з Різдвом Христовим! за новим календарем!25.12.2023 - вихідний день!З Різдвом Христовим, зі святом! У цей чудовий, світлий день хотілося б побажати всім миру, добра, любові, благополуччя та справжнього безмежного щастя. Бажаємо, щоб ви були оповиті турботою своїх близьких і дарували їм ще більше у відповідь. Вірте, що Бог завжди поруч і оберігає вас від усього поганого. І не забувайте йому дякувати за все, що у вас є і ще буде. З Різдвом!
viber-chatЧат «Дефіс» в Viber telegram-chatЧат «Дефіс» в Telegram